/ Allmänt /

Det här med prioriteringar; I mataffären.

Det är svårt att handla. Ja, handla som i att gå till affären och köpa mat. Det ligger liksom lite allt möjligt i påsen när jag kommer hem, allt möjligt förutom det jag egentligen behöver.

Naturell yoghurt, en apelsin, kokosolja. Rätt random frukost här imorgon. Och det där sablarns godiset (igen), det har jag troligen tryckt i mig inom samma tidslopp det kommer ta mig att skriva detta inlägg. 

Kylskåpet ekar tomt på allt inom kategorin frukost. Handlingsdags. Går in på Willys och greppar en korg. Nu ska vi se, vad var det nu? Naturell yoghurt och frukt åker ner i korgen, ser till att välja ekologiskt där det är möjligt. Flingsalt ska vara bättre än vanligt salt har jag hört, det tar jag! Lägger tillbaks bananerna och tänker att det ju räcker med apelsinerna. Haffar istället åt mig en burk kokosolja från rawfoodhyllan, till vad vet jag inte. Men jag är inne i något slags rawfood-flow så nog kommer den till användning, ska vara bra för nagelbanden om inte annat. Ett paket björksocker åker ner ifall jag vill söta yoghurten med något.
Står sedan länge framför fruktjuicerna och velar, väljer, läser innehållsförteckningen noga. Tusan , det är ju massa socker i den här skiten. Jag äter ju inte socker. Ställer tillbaka. Går förbi godishyllan. Plockar ett halvt kilo lösgodis, mest surisar, i en påse och slänger ner i korgen. Går till kassan och betalar. Vad fan är det här? Tänker jag, den här gången också, samtidigt som jag packar ner mina varor. 

Kanonbra att jag hoppade den där juicen. Super.