/ Allmänt /

Där står du.


Hej du. Där står du och kanske behöver bli påminnd.

Där står du och är värdefull och sånt. Det säger jag dig, att det är inristat i sten från dagen du föddes. Så låt du ingen annan människa, siffror eller bokstäver på ett papper få dig att tro på annat. Kom ihåg det. I en jäkla sten. 

Där står du och är unik. Tillåt dig inte att bli jämförd med andra, varken av dig själv eller någon annan. Fiskar klättrar i träd lika mycket som apor kan leva under vatten, är du med? Låt inte omgivningens krav och normer fila ner dig till den såkallade mängden om du inte är formad som den, det finns ingen mall för hur man måste vara. Du är du, det är liksom jävligt bra så. Ingen människa är den andra lik, men allas olikheter är lika viktiga.

Och där sitter du och förtjänar att bli sedd. Sedd för den du är och inte den du tror du måste vara. Sedd som i respekterad för den du är, och det gäller även när du ser på dig själv. Se och var den version av dig som du vill vara och trivs med, inte den du tror att andra ser. Och gör det du vill. Du kan. jag kan. alla kan. Tro på dig bara. 

Till alla barn som dagligen kämpar i skola och vardag. Till alla ungdomar och vuxna som någonstans på vägen tappat tron på er själva eller bara behöver bli påminnd:

Där står du och duger och sådär

NPF blogg / add / adhd / motivationsblogg / självkänsla
#1 / / Catta Stroph:

Så jäkla bra skrivet! 👍
Men "vi" som skriver sånadär kloka saker, målet o meningen är att det ska/bör komma ut till de rätta. Jag hoppas o önskar fler läsare till dig (till mig också för den delen). Men alltid peppar det någon!